privacy-policy

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων – GDPR

Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις τόσο του Κυπριακού, όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων σας υπόκεινται σε καθεστώς πλήρους εχεμύθειας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται
να αποτελέσουν προϊόν πώλησης ή μεταφοράς σε άλλο φορέα ή οργανισμό. Με την συμμετοχή σας σε κάποιο από τα σεμινάρια μας , συμφωνείτε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλάνο-α για σκοπούς προώθησης μας που σας περιλαμβάνουν .

Εναρμονιζόμαστε πλήρως με τον νέο Γενικό Κανονισμό της Ε.Ε. για την προστασία των δεδομένων (GDPR).

Δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ  ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ 

www.believer.academy

Η ιστοσελίδα believer.academy , δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο σας. Θα χρησιμοποιήσουμε μόνον πληροφορίες τις οποίες συλλέγουμε για εσάς νόμιμα (σύμφωνα με το Ν. 2742/1997 και το Ν. 3471/2006).

Η ιστοσελίδα είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Το περιεχόμενο της σελίδας είναι στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Ο χρήστης της ιστοσελίδας believer.academy οφείλει να τηρεί όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα σύμφωνα με την κείμενη και ισχύουσα Νομοθεσία περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας. 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα του believer.academy χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούν προσωπικά δεδομένα μόνο αν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει εισητήριο για ένα από τα event μας ή να δηλώσει ενδιαφέρων για προσωπικό coaching με εμάς .

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα διατηρούνται σύμφωνα με το Ν. 2742/1997 και με κάθε άλλο εφαρμοστέο νόμο ή/και κανονισμό. Προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και τη νομιμότητα της σχετικής συναλλαγής και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται ποτέ δεν θα πωληθούν ή διατεθούν σε οποιοδήποτε άλλο τρίτο μέρος ή οργανισμό εκτός και εάν αυτό απαιτείται προκειμένου να αποφευχθεί ή να διαπιστωθεί απάτη.

COOKIES 

Η ιστοσελίδα believer.academy χρησιμοποιεί «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου (browser) σας, προκειμένου να συλλέξει στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας της και για να προβάλει σχετικές διαφημίσεις μέσω του δικτύου της Google και του Facebook . Εάν δεν επιθυμείτε την χρήση cookies μπορείτε να το δηλώσετε στο cookies settings ή να ρυθμίσετε τον browser σας έτσι ώστε να αποτρέπεται η αποθήκευση τους.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (EMAIL)

Εφόσον σημειώσετε το email σας σε κάποιο πεδίο της ιστοσελίδας, αποδέχεστε ότι θα λαμβάνετε email για τους ακόλουθους σκοπούς:

Για να λάβετε αποδεικτικά συναλλαγών μεταξύ μας και τυχών εισητήρια σεμηναρίων.

Για σκοπούς ενημέρωσης και πληροφόρησης .

Για την προώθηση και διαφήμιση των υπηρεσιών μας, των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προϊόντων μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το believer.academy αναγνωρίζει τη σημασία της τήρησης όλων των απαραίτητων νομίμων διαδικασιών που σχετίζονται με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνικά μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλα τα προσωπικά στοιχεία, τα σχετιζόμενα με την πληρωμή μιας υπηρεσίας ή ενός προιόντος, που υποβάλλονται για τις συναλλαγές των χρηστών στην ιστοσελίδα πραγματοποιούνται στο εγγυημένα ασφαλές περιβάλλον της εκάστοτε τράπεζας ή φορέα (π.χ. Paypal) και ΔΕΝ αποθηκεύονται στους server μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή των υπηρεσιών μας γίνεται είτε μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης, είτε με την χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας. Οι συναλλαγές των χρηστών στην ιστοσελίδα πραγματοποιούνται στο εγγυημένα ασφαλές περιβάλλον της Paypal .

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το believer.academy σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94, για κάθε συναλλαγή από απόσταση και εντός πλαισίου 14 ημερολογιακών ημερών (εφόσον δεν έχει σημειωθεί μεγαλύτερη προθεσμία), δεσμεύεται να επιστρέψει στο ακέραιο τα χρήματα της συναλλαγής (εντός 30 ημερών) εφόσον ο πελάτης δεν έκανε χρήση της υπηρεσίας και αφού οι 14 ημέρες αυτές ΔΕΝ συμπίπτουν με την διεξαγωγή του σεμιναρίου ή άλλης υπηρεσίας επί πληρωμή.

GDPR

Το believer.academy τηρεί επακριβώς τον παρακάτω νόμο της Ευρωπαϊκής ένωσης περί προσωπικών δεδομένων.

Ο GDPR (General Data Protection Regulation General Data Protection Regulation )- «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων» [Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016](εφεξής «Κανονισμός»), αφορά στην διαμόρφωση ενός ενιαίου νομοθετικού πλαισίου για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντικαθιστά την προηγούμενη Νομοθεσία «Οδηγία 95/46/ΕΚ». Η (προηγούμενη) Οδηγία είχε ενσωματωθεί στην Ελληνική Νομοθεσία με το Ν. 2472/1997

Σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί Προστασίας του Καταναλωτή (Ν.2251/1994 όπως ισχύει σήμερα με το Ν.3587/2007).

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ιστοσελίδα μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας υπηρεσιών, παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Scroll to top